Hypnose Praktijk Limburg

Hypnose Praktijk Limburg
Hypnose Praktijk Limburg

Visiting Address
Nachtegaalstraat 222, NL 5932 CH, Tegelen, Netherlands,

T: +31(0)652314650
M: +31(0)652314650
Description
Hypnose is een zeer krachtig stuk gereedschap om veranderingen definitief te laten plaatsvinden teneinde uw gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren en te zorgen voor optimale prestaties tijdens uw werk sport en dagelijkse bezigheden. Met hypnose ervaart u een fysieke en mentale ontspanning en biedt een uitkomst in velerlei situaties waarbij stress en psychische druk als hinderlijk ervaren wordt. Daarom wordt hypnose ook steeds vaker toegepast in de medische wereld en in de topsport.
Wil jij meer uit jezelf halen? Wil je iets specifiek veranderen in je leven; stoppen met roken, afvallen , of bepaalde angsten onder controle krijgen? Of ben je niet 100% gelukkig, maar weet je niet waar dat aan ligt? Een mens werpt soms onbewust blokkades op. Bepaalde angsten, trauma’s of gewoontes saboteren je dan om te veranderen.

Of het nu gaat om veranderingen op het gebied van gezondheid, financiën, zelf ontplooiing of relaties, als specialist in hypnose sta ik klaar om je te helpen om jouw potentieel aan te spreken.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company IHR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.HYPNOSE-PRAKTIJK-LIMBURG.2014-01-01.1B0T5N N/A

Contact Hypnose Praktijk Limburg

  • How can i help you