Kansz Almere

Kansz Almere
Kansz Almere

Visiting Address
37, Wagenmakerbaan, Centrum, Almere, Flevoland, Netherlands, 1315BC, The Netherlands

T: +31634822292
M: +31634822292
Description
Kansz Almere staat voor Kijk Anders Naar Samen Zorgen en is gestart op september 2014 anders durven kijken en handelen vergt moet en daarbij helpen wij graag met diverse methodieken.

Het leven is een proces van groei en transformatie en dat verloopt niet in een rechte of stijgende lijn. Stabiele en onzekere fasen in het leven wisselen elkaar af. In onzekere fasen kan een crisis voorkomen. Dit is niet prettig maar het biedt ook kansen om je verder te ontwikkelen. Wij stellen ons ten doel om mensen en organisaties in hun kracht te zetten en daarbij tot passende en werkbare oplossingen te komen. Wij hebben geen kant- en klare oplossingen maar helpen je de kansen te herkennen en die vervolgens te benutten op een wijze die bij jou past.


Om dit te bereiken werken we op een praktische wijze welke zich kenmerkt door maatwerk. Tijdens de eerste kennismaking kijken we samen naar de huidige (persoonlijke en/of bedrijfsmatige) situatie en andere relevante omstandigheden. Doordat wij snel inzicht hebben in de achtergronden van de vraagstelling, zonder dat er lange gesprekken en/of testen hoeven te worden gedaan, kunnen we snel aan de slag gaan op een manier die precies past. De in deze fase opgekomen inzichten zijn het uitgangspunt voor te formuleren wenselijke en haalbare doelstellingen.

Voor meer informatie, een offerte of het maken van een afspraak voor een oriƫnterend gesprek nodigen we je uit om contact met ons opnemen via info@kansz-almere.nl

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company IHR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.KANSZ-ALMERE.2014-01-01.2M5P7Q N/A

Contact Kansz Almere

  • How can i help you