Primacoach | Anne Marie Potmeer

Primacoach | Anne Marie Potmeer
Primacoach | Anne Marie Potmeer

Postal Address
Oijense Benedendijk 3a
5394AA Oijen, Oss, Noord Brabant
Netherlands

Visiting Address
3A, Oijense Benedendijk, Oijen, Oss, North Brabant, Netherlands, 5394AA, The Netherlands

T: +31 (0) 4 12692850
M: +31 (0) 6 28361675
Description
Mijn naam is Anne Marie Potmeer.
Via mijn werk als leerkracht heb in in 35 jaar veel kinderen onder mijn hoede gehad. Gemiddelde aantal leerlingen per klas lig nog steeds boven de dertig. Reken maar uit. Van die kinderen is het merendeel opgegroeid in een veilige omgeving en met een goede thuissituatie. Toch heb ik ook kinderen meegemaakt waar het niet goed mee ging. Kinderen die al vroeg problemen kenden door gedragsproblemen, of kinderen die iets mee maakten en daardoor in de knoop raakten.
ik heb steeds gezocht hoe ik juist die kinderen een hart onder de riem kon steken. Ben coachingsopleidingen gaan doen en nadat ik gestopt was in het onderwijs heb ik me toegelegd op studeren van wat er in de hersenen gebeurt en wat er te doen valt aan problemen op gebied van gedrag, communicatie en emotie.
Uiteindelijk heb ik tien jaar gelezen, geleerd en opleidingen en workshops gevolgd.
Ik heb kinderen, studenten en volwassenen begeleid in het zoeken naar verandering en oplossing van o.a angsten, depressie, faalangst, slaapstoringen, concentratieproblemen en nog veel meer.
Het mooie van de manier waarop dat gebeurt is dat het vaak zonder het verhaal kan, dus veilig voor sommigen die niets willen/kunnen vertellen, vlot, dwz in een of twee bijeenkomsten en met een persoonlijk aangepaste aanpak. Ik kan kiezen uit verschillende technieken en we gaan door tot we de juiste gevonden hebben.
Door mijn ervaring gaat dat intuïtief en snel. Met technieken uit NLP, verschillende coachingstechnieken en hypnose. Ik heb veel ervaring in werken met kinderen.
Verandering/stoppen van oude pijn en ongewenst gedrag,
stoppen met roken,
eetpatronen veranderen,
oplossen van angst en paniekaanvallen,
oplossen van stress , burn-out en depressie.
gevoel van machteloosheid, verdriet, woede oplossen gaat in een sessie.
Het is ongelooflijk dat patronen die bij mensen al tientallen jaren bestaan
in een middag opgelost worden.
Het mooiste is die ervaring. Een dankbare persoon die zijn geluk niet kan bevatten...
Weg met oud zeer!

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company IHR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.PRIMACOACH-ANNE-MARIE-POTMEER.2019-03-01.GBLMWO N/A

Contact Primacoach | Anne Marie Potmeer

  • How can i help you