A.C. (Bert) van Ruitenbeek

 A.C. (Bert) van Ruitenbeek
A.C. (Bert) van Ruitenbeek
Description
WELKOM BIJ HYPNOSE 4 YOU

De praktijk voor directe hypnose en hypnotherapie!

Waarom zou ik moeten kiezen voor hypnose?
Hypnose is voor veel mensen iets magisch en een ongrijpbaar fenomeen. We kennen allemaal de beelden van de bekende hypnoseshows waarin deelnemers de meest onwaarschijnlijke dingen doen. Dit is slechts een klein onderdeel van hypnose. Dat wat hypnose "echt" kan betekenen blijft vaak onderbelicht en dat is jammer. Directe hypnose kan een volledig nieuwe wending in uw leven teweegbrengen. Hypnose is slechts het kunstmatig opwekken van een natuurlijke trance. Tijdens de staat van hypnose wordt je bewustzijn tijdelijk ingeperkt waardoor waardevolle overtuigingen probleemloos uw onderbewustzijn kunnen bereiken. Dit zijn "alleen" suggesties en overtuigingen waar u volledig achter staat en u instaat zullen stellen om de doelstellingen moeiteloos te bereiken. Hypnose is een net zo natuurlijk proces als bijvoorbeeld gaan slapen en weer wakker worden.
Hypnose wordt o.a. toegepast in: stoppen met roken - gewichtsbeheersing - stressklachten - angstklachten-fobie├źn - slaapproblemen - talloze dwangmatige gewoontes en afwijkend gedrag - meer zelfvertrouwen krijgen maar ook in elementen voor persoonlijke ontwikkeling en vele medische klachten zoals: hoge bloeddruk - allergie├źn - hoofdpijn(migraine) - symptomen en ziekten vanwege een verlaagde werking van het immuunsysteem. En nog veel, veel meer....... Maak nu een keuze voor uzelf! Geef uw leven een nieuwe boost met hypnose! Kijk snel verder op deze pagina hoe u heel eenvoudig een hypnose sessie kunt boeken. Ervaar hypnose en de ongekende genezende kracht uzelf! Kom in actie en geef uw leven een nieuwe onvoorstelbare wending! Laat de kracht van hypnose u bijstaan in het veranderen van die ongewenste of ongezonde gewoonte, reken voorgoed af met angst en stress, krijg uw gewicht weer onder controle, laat pijn het dagelijkse leven niet bederven, laat uw motivatie, energie en zelfvertrouwen ongekend toenemen, ontwikkel en verbeter uzelf en nog veel meer...... kies nu voor een nieuw leven! Bel, mail of klik op afspraak maken en kies voor een nieuwe start!

Even voorstellen!

Mijn naam is Bert van Ruitenbeek meervoudig gecertificeerd Internationaal Register Hypnotherapeut. Ik ben werkzaam vanuit Hypnosecentrum Den Bosch, gevestigd in het Gezondheidscentrum "Lage Leun" in de wijk Engelen te Den Bosch. Van oorsprong heb ik een achtergrond in coaching en management. Gedurende mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in coachingstrajecten en begeleiding van mensen. Mijn passie is het om mensen te helpen bij het oplossen van belemmeringen in hun dagelijks leven. In mijn leven heb ik veel geleerd over de psyche van de mens en de invloed van de psyche op het gedrag. Gaandeweg ontdekte ik hoe belangrijk het was om mijn mensen te overtuigen van de positieve effecten van een verandering in hun gedrag. Slechts als de mens zelf ook overtuigd is van de voordelen die samenhangen met een ander gedrag zal er op langere termijn een positieve verandering blijvend tot stand komen. Deze wetenschap heeft mij zeer geholpen om mensen het roer in hun leven te laten omgooien en zich op termijn een prettiger en gelukkiger mens te laten voelen. Nu ik als hypnotherapeut actief ben, richt ik mijn passie op het behandelen van persoonlijke issues, belemmeringen, ongewenste overtuigingen en gedrag. Via directe hypnose kunnen de veranderwensen positief worden ge-herprogrammeerd.

De toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van een hypnosesessie bij Hypnose4you, ligt in een grondig intake gesprek waarin er op een informele, prettige wijze met jou wordt gesproken over het issue en mogelijke veranderwensen. Dit zorgt voor een goede basis en sfeer om een speciaal voor jou gecreerde hypnosesessie perfect op je wensen af te kunnen stemmen. Maar hier houdt Hypnose 4 you niet op..... Na de sessie volgt er nog een nagesprek waarin aanvullende informatie en tips worden uitgewisseld om de hypnosesessie nog meer kracht bij te zetten en het uiteindelijke resultaat nog beter te verankeren. Als u na de sessie nog vragen hebt kunt u gewoon even contact met mij opnemen want ook na de hypnosesessie blijf je bij Hypnose 4 you voor altijd klant.

Jouw wensen om een andere wending aan je leven te geven zijn voor mijn een bron van inspiratie en energie. Ik vind het een eer om je daarin te mogen begeleiden. Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort? Kies een keer voor jezelf en neem die beslissing nu! Laat de kracht van hypnose je leven voorgoed veranderen.

Certificeringen:
Whole Life Mastery Hypnosis - USA (Jeffrey A. Stephens)
IHR Register | Internationaal Register Hynotherapeut
Virtuele maaagband/hypnoband Consulent
The Swan-methodiek
Hulpverlener psychotraumatische opvang

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Hypnotherapist | medically qualified IHR.HYPNOTHERAPIST | MEDICALLY QUALIFIED.PERSONS | FULL CERTIFIED.A.C. (BERT)-VAN RUITENBEEK.2017-06-01.9L6S6C N/A
Persons | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.A.C. (BERT)-VAN RUITENBEEK.2016-07-01.9J5X4K N/A
Persons | full certified Hypnotherapist IHR.HYPNOTHERAPIST.PERSONS | FULL CERTIFIED.A.C. (BERT)-VAN RUITENBEEK.2016-07-01.7P9D7B N/A

Memberships and specialisms

Contact A.C. (Bert) van Ruitenbeek

  • How can i help you