J.L. (Jevve) Jans

Drs. J.L. (Jevve) Jans
Drs. J.L. (Jevve) Jans
Description
Ik ben Jevve Jans, hypnotherapeut gespecialiseerd in burn-out, overspannenheid, gebrek aan zelfvertrouwen, chronische vermoeidheid. (AGB codes zorgverlener en praktijk toegekend)
Ik geloof dat je op aarde bent gekomen om op een authentieke manier vorm te geven aan wie jij bent. Er gewoon ZIJN. Ik geloof dat iedereen beschikt over een enorm zelfhelende vermogen en dat jij zelf de wijsheid en de mogelijkheden hebt om het leven te creëren wat je wilt.

Vaak is het nodig dat we oude patronen, gedrag en reacties die niet meer passen loslaten en andere manieren van zijn integreren vooraleer we dat kunnen. Het gaat mij erom weer in de flow te komen met meer energie en vrijheid. Vaak zijn het pijnlijke emoties en onjuiste aannames over onszelf die leiden tot fysieke en mentale klachten. Daardoor zijn we niet in staat om adequaat te reageren op de eisen die het leven aan ons stelt. Vanuit een innerlijk gevoel van moeten, van doorgaan, van mezelf bewijzen, ben ik enkele jaren geleden overspannen en burn-out geraakt. Pas toen ik mijn aandacht echt naar binnen ben gaan richten en ben gaan luisteren naar mijn diepste innerlijke gevoelens, kon ik mezelf terug vinden en herstellen. Mijn aanpak is holistisch; het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau zitten in elkaar verweven en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik geloof dat we wel degelijk invloed kunnen uitoefenen op hoe we ons voelen en dat we bewustere keuzes kunnen leren maken waardoor we ons gelukkiger en sterker voelen.

Ik ben altijd graag écht in gesprek geweest, met een onderzoekende blik. Dat heeft ertoe geleid dat ik psychologie ben gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ervoer echter dat praten alleen niet voldoende was. Daarom heb ik een masteropleiding gedaan als dans -en bewegingstherapeut aan de Universiteit van Barcelona. Lichaam en geest werken samen. Het is een geheel. Ik ben vervolgens meerdere opleidingen gedaan tot gecertificeerd hypnotherapeut, o.a. OMNI Advanced Hypnosis, het Simpson Protocol Hypnosis en Quantum Healing Hypnosis Therapy. Ik was op zoek naar een manier om te werken met de kern van het thema. Wat speelt hier nu echt? Wie ben je? Hoe wil je in het leven staan? Hoe voelt het in je lijf?

We hebben het hier te doen en dat werkt zoveel beter als we goed in ons lijf zitten, met een gevoel over wie we wijn en wat we kunnen. Zo voelen de grond onder onze voeten. Ik geloof dat we onszelf kunnen helen als we echt willen kijken wat zich aandient in het leven. Dan kunnen we leven in plaats van geleefd worden en in vrijheid de wereld ont-moeten.

Samen kijken we wat aan de orde is, wat jouw wensen zijn. Daar pas ik mijn werkwijze op aan. Ik zie mijn werk als een samenwerkingsverband tussen mij en jou. Wat ik geleerd en ervaren heb, wil ik met je delen zodat jij daardoor kan groeien in jeZelf en je jouw eigen kracht kan hervinden.

Currently working with

Name Place Website
Amaluz | Jevve Jans 35C, Tourslaan, Achtse Barrier-Hoeven, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5627KW, The Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.J.L. (JEVVE)-JANS.2018-01-01.6T9A7K 2021-01-01
Persons | full certified Hypnotherapist IHR.HYPNOTHERAPIST.PERSONS | FULL CERTIFIED.J.L. (JEVVE)-JANS.2018-01-01.6S3S8E 2021-01-01
Persons | full certified Hypnotherapist | medically qualified IHR.HYPNOTHERAPIST | MEDICALLY QUALIFIED.PERSONS | FULL CERTIFIED.J.L. (JEVVE)-JANS.2018-01-01.3Q7V5U 2021-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.L. (Jevve) Jans

  • How can i help you