C.A.M. (Carla) Boone - Perdaems

 C.A.M. (Carla) Boone - Perdaems
C.A.M. (Carla) Boone - Perdaems
Description
Wie ben ik en waar sta ik voor?
Mijn naam is Carla Boone, ik ben bewustzijncoach en hypnotherapeute en wil graag zoveel mogelijk mensen helpen op hun weg naar meer zelfvertrouwen, omdat ik daar zelf ook zoveel last van ondervonden heb in mijn leven. Pas toen ik bewust mijn eigen keuzes ging maken en mijn loondienstbaan opgaf waar ik al langere tijd geen voldoening meer uit haalde, voelde ik me happy. Eindelijk voor mezelf durven kiezen en dat doen waar ik blij van werd en goed in ben, bleek een gouden combinatie. Dat ik helemaal mezelf mocht zijn en alles op mijn eigen manier kon doen, gaf me een goed gevoel. En de waardering die ik krijg van mijn klanten maakt dat ik me nu helemaal happy en een vis in het water voel in mijn eigen praktijk. Daar ben ik elke dag dankbaar voor, dat ik die keuze van mezelf kon en mocht maken, no matter what die ander daarvan vond.

Wie ben ik?
Ik ben een nuchtere Brabantse boerendochter die met beide benen op de grond blijft, geen zweverig type. Opgevoed vanuit het ´praten en breien tegelijk´ principe en 'altijd doorgaan wat er ook gebeurd en Nooit, nooit, nooit opgeven'.

Maar ik ben niet alleen nuchter en aards, ook gevoelig, warm, inlevend, authentiek, leergierig, een doorzetter met een groeimind: ik wil altijd weer iets bijleren en doorgroeien in wie ik ben en wat ik hier te doen heb. Daarom volg ik allerlei trainingen in binnen- en buitenland om alles te weten te komen over het brein en de spirit, dat is complex en ingenieus. We kennen nog maar een fractie van de mogelijkheden, het is immens.

Ik ben ook avontuurlijk en zie graag veel van de wereld, treed graag buiten de begaande wegen. En dat doe ik ook in mijn werk: ik neem al m´n bagage en levenservaring mee in mijn aanpak en die bestaat dus niet uit één bepaalde methode maar zet alles wat ik ooit geleerd heb daarbij in ( o.a. hypnotherapie, NLP, EFT, Reiki, Crucial Conversations, Crucial Influencer, gecertificeerd vertrouwenspersoon, mediumschap & healing). Ik combineer alles wat ik leer tot mijn eigen unieke methode, waarbij ik voel dat die het beste bij jou als klant past. Ik doe alles met plezier en een grap en hou van zelfspiegeling, dat neem ik ook mee in mijn werk.

Ik hou van mijn gezin, ik word helemaal happy van zee/strand/vakantie, ben gek op schoenen en tassen kopen, voel me blij met chocola in mijn mond (krijg er wel pukkels van maar ach), tennis, yoga, wandelen in t bos, een filmpje kijken of boek lezen op de bank.

Wat wil jij?
Bedenken wat je nu echt wilt, waar je van droomt, hoe je je wilt voelen? Zelf je weg daarin vinden in soms lastig, zeker als je het gevoel hebt dat je de controle kwijt bent omdat je je onzeker voelt, last hebt van stress of andere vervelende gedachten/verslavingen. Ik weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in oude patronen door gebeurtenissen uit het verleden. Met vallen en opstaan heb ik geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kunt nemen wanneer jij je keuzes durft te maken. Middels opleidingen, trainingen, veel lezen op het internet en vaak mijn neus stoten heb ik dingen geleerd en daar heb ik jaren over gedaan. Door zowel je bewuste als ook je onderbewuste deel te versterken (daar vinden namelijk 95% van jouw beslissingen plaats), voel je je snel beter! Dit zal jou helpen in je persoonlijke groei om die persoon te worden die jij graag wilt zijn. Toen ik hypnose ontdekte omdat ik zelf tegen een burn-out aanzat, was ik echt verbaasd over het effect op mijn brein. Blown-away (of 'ik sta paf' zoals een klant laatst zei) dat je jezelf in 1 sessie zo compleet anders voelt. Eigenlijk alsof er een knop is om gezet, dat je ineens heel anders denkt en voelt. Hypnose is daarom het snelste en effectiefste tool dat ik ken om zo'n totale transformatie voor elkaar te krijgen. Dat is mijn eigen ervaring en die van vele van mijn klanten, kijk maar eens onder Review

Ik merk dat er aardig wat mensen zijn die super goed zijn in hun werk maar onzeker en voorzichtig zijn in hun communicatie waardoor ze niet altijd even sterk overkomen. Terwijl ze een hele zinnige, belangrijke kijk op zaken hebben. Ook weet ik uit ervaring dat veel mensen vaak doen wat van hen verwacht wordt (dat wat sociaal wenselijk is) en kiezen vaak zelden voor zichzelf of luisteren naar hun hart. Omdat ze erbij willen horen en waardering buiten zichzelf zoeken of omdat de kids het belangrijkste zijn. Misschien denk je dat je jezelf moet aanpassen en je anders voor moet doen, omdat anderen je dan leuker zullen vinden. Want stel je voor, dat je jezelf zou zijn… Veilig langs de zijlijn staan om maar vooral niet op te vallen. Nee voortaan geef jij de grenzen aan en zeg je vaker Nee en dat zullen mensen waarderen. En je bent goed genoeg, absoluut! Alleen zie je het zelf niet...

Herken jij jezelf hierin? Ik help je graag om weer helemaal in jezelf te gaan geloven, beter voor jezelf op te komen en te zorgen en voor jezelf te kiezen. Jezelf stevig neer te zetten, in je eigen kracht en zelfvertrouwen! Zodat jij gaat staan voor wie je bent, wat je kunt en wat je graag wilt doen.

Kiezen voor jezelf en voor hypnose vergt lef: wat zal de omgeving ervan vinden als ze het zouden weten? Maak daarin je eigen keuze: als het voor jou goed voelt om te doen, doe het dan.

Wil je weten hoe wij samen samen life-changing aan de slag kunnen gaan? Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek en stel al je vragen die je hebt. Bel of mail me gerust. Ik sta voor je klaar! Dus spreek ik je aan? Bel me dan snel voor een afspraak of als je nog twijfelt voor een gratis (telefonisch) intakegesprek op 06-42469367 of vul het contactformulier in.

ALS IK JOU MAG HELPEN OM JOUW DROOM WAAR TE MAKEN, DAN KOMT MIJN DROOM UIT...

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Hypnotherapist IHR.HYPNOTHERAPIST.PERSONS | FULL CERTIFIED.C.A.M. (CARLA)-BOONE - PERDAEMS.2015-05-01.5F9R3F N/A
Persons | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.C.A.M. (CARLA)-BOONE - PERDAEMS.2015-05-01.5Z8V1A N/A

Memberships and specialisms

Contact C.A.M. (Carla) Boone - Perdaems

  • How can i help you